Translate

diumenge, 28 d’abril del 2013

una vida amb dos filosofies de vida

Imagino que tothom es deu plantejar el que explicaré en aquesta entrada en algun moment del dia, la setmana, el mes o la vida 

La  filosofia és la del treball i l'esforç. Es a dir, s'ha de treballar i esforçar-se al màxim per assolir els objectius que un vol. I lo important de això es que t'agradi el que has de fer a l'hora de treballar. Fins aquí tot molt maco i perfecte. El problema principal és el TEMPS. El temps és una cosa que no es pot ni transformar, ni comprar, ni canviar, simplement passa. La majoria d'autònoms o empresaris treballen moltíssimes hores, moltes més que si treballessin per algú. Hi ha  que no tenen ni cap de setmanes i ja no és qüestió de tenir temps per descansar, sinó em refereixo a que tot aquest temps que podries gaudir de la teva família  els teus amics, es perd i no es recuperà. És doncs tant o igual valuós aquest cost d'oportunitat? 

Des del meu punt vista considero que el treball és sa sempre i quan no s'abusi d'ell. Crec que no ens hem de fer esclaus del treball i posar-nos uns límits de feina. El treball és necessari per sentir-se útil i tenir la ment en funcionament. Però un excés de feina repercuteix en la nostra salut i en el nostre ritme de vida. 

No descarto pas que en algun moment  abandoni la meva vida professional per fer un canvi d'aires i començar a veure la vida des de uns altres ulls (em refereixo a un futur molt llunyà)


Què hi penseu vosaltres?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada