Translate

diumenge, 11 d’agost del 2013

un nou món, un nou vi

El pasat 9 d'agost vam desplaçar-nos fins a Calonge, a Mas Eugeni, el celler on es produeixen els vins Vella Lola. Produïts pel David, un jove de 29 anys amb una gran passió pels vins. Vam veure els camps de vinyes que els hi faltava molt poc per la verema, que amb molta paciència i esforç seran els nous vins del 2013. També vam veure la sala de maceració i criança probant vins  pilot i comparant opinions.
Vella Lola són uns vins que, com diu en David, són molt versàtils i que es poden combinar amb quasi qualsevol menjar. Són uns vins fàcils, sense estructura, simples. En David és un emprenedor en tota regla i la seva producció actual és de 2500 ampolles de cada varietat. Tot i així els seus coneixaments en enologia i esforç per fer un bons vins han donat el seu fruit i és per això que han tingut tant bona acceptació per tots els que els han probat, especialment el blanc.
Vella Lola 2012 és un vi amb D.O. Empordà amb varietats Macabeu, Garnatxa Blanca i Muscat d'Alexandria pel blanc i Garnatxa, Syrah i Merlot pel negre. 
Només posant el nas a la copa es pot notar que es tracte d'un vi del empordà, amb molta frescor i gustós.
Només ens queda dir... BRINDEM!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada