Translate

dimarts, 19 de març del 2013

una mica d'informació per emprenedors!


Jornades, seminaris i formació

 

 

Curs de Nous Emprenedors a Foment

Entre la programació formativa de Foment destaca el 18 de març ( i fins al 5 de maig) el curs de 60 h de Nous emprenedors que s’imparteix a Barcelona i t’ensenyarà a donar els primers passos a l’hora de crear un nou negoci. Els participants podran optar a la bonificació de la matrícula del programa amb el sistema de formació continuada a l’empresa a través dels butlletins mensuals de cotització a la Seguretat Social.

Càpsula TIC: presentacions dinàmiques amb Prezi

L'objectiu d'aquesta formació, adreçada a empreses de recent creació, persones emprenedores, autònomes i professionals, és conèixer com es poden fer presentacions més dinàmiques i visuals amb el recurs online Prezi. Les sessions es celebraran els dies 19 i 20 de març en horari de matí a la seu de Girona Emprèn.

Incentius Fiscals per projectes de R+D+i a Tarragona

El 19 de març a les 10h es celebra aquesta sessió informativa que tractarà els incentius dels quals els projectes d’R+D+i poden beneficiar-se i que poden suposar un estalvi. La sessió organitzada per ACC1Ó comptarà amb experts d’ACC1Ó i d’una de les empreses de certificació, l’AIDIT (Agencia de Acreditación en Investigación, Desarrollo e Innovación). 

'Goalmapping' a Girona Emprèn

Què és el 'goalmappin' o mapes mentals?, quins són els fonaments i utilitats?, com aplicar aquesta eina en la definició d'objectius? Són algunes de les preguntes que tindran resposta en aquesta sessió que tindrà lloc el dimecres 20 de març a les 16h al Centre d'Iniciatives Locals de Girona. Cal inscripció prèvia.

Fiscalitat d’autònoms: IRPF i IVA

En aquestes dues sessions de formació, que tindran lloc a Castelldefels els dies 21 i 22 de març, la persona emprenedora coneixerà el funcionament de la fiscalitat que afecta els empresaris individuals autònoms, així com la gestió de l'IRPF i de l’IVA a una empresa a través de casos pràctics.


Sessió d'Orientació financera amb Banc Sabadell

En aquesta sessió organitzada per ACC1Ó per al 21 de març, el director d'empreses del Banc Sabadell comentarà els instruments de finançament que ofereix l'entitat a les empreses. La sessió està adreçada a empreses amb projectes d’innovació, d’internacionalització o de creixement.

Esmorzar d'Innovació: TOUS, una història de passió per la innovació

Dintre del Cicle d’Esmorzars d’Innovació d’ACC1Ó, el dia 21 de març es celebrarà aquesta sessió en la que, de mà de Rosa Tous, directora de relacions institucionals, es descobrirà la trajectòria de l’empresa que va començar com un petit taller de joieria a Manresa.

Tècniques d'estudi de mercats a l'Institut Municipal de Promoció de la Ciutat (IMPC)

L'objectiu d'aquesta sessió a càrrec de SECOT és fer una introducció en els estudis de mercats; conèixer la planificació i les diferents tècniques i metodologies que s'apliquen. Es celebrarà el divendres 22 de març en horari de matí. Cal inscripció prèvia.

Fòrum del Talent al Montsià: Coaching per a emprenedors

El Consell Comarcal del Montsià amb la col·laboració del Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu desenvolupen aquest projecte compost per 8 seminaris i un servei de coaching personalitzat i adreçat a aquelles persones o empreses que vulguin aprofundir de forma més particular en el desenvolupament dels seus projectes.

Eines TIC per combatre la crisi a l’Hospital de Llobregat

L’Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació de l’Hospitalet de Llobregat organitza a través de la Unitat de Suport a l’empresa el taller "Eines TIC per combatre la crisi" previst pel dia 4 d’abril de 2013, en horari de 11 a 14 hores. Aquest taller va adreçat a persones emprenedores, autònomes i microempreses.


Mòdul d'habilitats directives per a l'emprenedoria a l’Ajuntament de Tarragona

Dintre del cicle de sessions formatives de gestió empresarial i habilitats que organitza l’Ajuntament de Tarragona , el dia 21 de març es celebrarà la sessió Treball en equip i el dia 4 d'abril es celebrarà la sessió Motivació, amb recursos bàsics per a la creació d'un sentiment de pertinença dins d'un projecte o equip de treball. Les sessions seran de 18h a 20h.

Premis

 

 

Premis Fundació Everis

L'objectiu d'aquesta convocatòria és fomentar l'aparició de nous emprenedors avalats o descoberts per acadèmics de prestigi reconegut. Fundació Everis premiarà els guanyadors amb una dotació econòmica de 60.000 euros per al desenvolupament i llançament de l'empresa. Tanmateix, es podrà concedir un accèssit als projectes que hagin quedat finalistes, dedicant a aquesta finalitat 40.000 euros. Els candidats podran presentar la seva fins a a les 19:00h del 3 de juny de 2013. 

Premis a la Innovació en Telecomunicacions

La Fundació Vodafone convoca la VII Edició dels seus Premis a la Innovació en Telecomunicacions amb l'objectiu de servir com a incentiu al desenvolupament de propostes tecnològiques. La convocatòria té 3 categories: Premi al desenvolupament d'aplicació "Mobile for good", Premi al projecte "Solució TIC Mobile for good" i Premi al "Emprenedor Social TIC". Termini d'admissió finalitza el proper 30 d'abril de 2013.
 

Projecte d'Emprenedoria Social THINK BIG

La fundació Telefònica obre aquesta convocatòria dirigida a joves emprenedors (de 15 a 25 anys) que vulguin produir un canvi positiu en la seva comunitat.

Les entitats, organitzacions i programes de suport a les persones emprenedores

 

 

Descobreix el nou FISUB, el teu cercador d'ajuts i serveis

FISUB, el cercador d’ajuts i serveis elaborat per ACC1Ó, disposa d’una nova versió més senzilla i que permet filtrar els resultats en funció de si es tracta d’una empresa, emprenedor o entitat així com de la temàtica d’ajuts que es busquen. Al FISUB hi ha tota la informació dels ajuts, subvencions, finançament i serveis que ofereixen les diferents administracions i organismes per a les empreses i els emprenedors ubicats a Catalunya.

Empresa i voluntariat a Catalunya

A través de la publicació “Recull de bones pràctiques de voluntariat  corporatiu que es realitzen des de l'empresa” el Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya vol donar a conèixer diverses experiències a Catalunya entorn el voluntariat, les empreses i els projectes de les entitats.

Impuls al Programa de suport a emprenedors agroalimentaris

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural en col·laboració amb les entitats JARC, PIMEC Agroalimentària i FCAC valoren positivament l’aplicació del Programa de suport a emprenedors agroalimentaris, que té l’objectiu de formar i acompanyar joves emprenedors del sector agrari, contribuint al relleu de lideratge al sector en general i a les cooperatives en particular, així com fomentar la interrelació entre els joves i l’esperit de col·laboració, que ha de contribuir a obrir portes en el futur. Un total de 316 joves, que estan al capdavant d’explotacions agràries, han participat als cursos organitzats pel programa.

Constitució del Consell Promotor del Pla Estratègic Empresarial i per l’Ocupació de les Terres de l’Ebre

Aquest Consell Promotor, format, d’una banda, pels representants de les administracions i d’altra, els representants de les institucions socioeconòmiques del territori, vol representar el teixit socioeconòmic de les Terres de l’Ebre. Durant la reunió de constitució es va presentant la diagnosi de la situació del territori duta a terme per l’equip tècnic de la URV. Durant els propers mesos es constituiran diverses comissions de treball que definiran el Pla Estratègic Empresarial i per a l’Ocupació de les Terres de l’Ebre.

Love Mondays per a emprenedors en indústries culturals i creatives

Lo Creas o No! és un col·lectiu multidisciplinar d'emprenedors en indústries culturals i creatives establerts a Barcelona que des d'aquest mes de març iniciaran la seva activitat a la ciutat a través de l'organització d'esdeveniments de networking, tallers i altres activitats destinades a la formació i a proporcionar eines útils per a l'emprenedoria en el sector del disseny i de les indústries creatives, generar sinergies de col·laboració entre creatius i donar respostes a les necessitats específiques d'aquest sector. La primera de les accions que han organitzat és un cicle de xerrades mensuals anomenat Love Mondays i que com el seu nom diu, es celebren en dilluns.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada