Translate

dimarts, 2 d’abril del 2013

Que no et tallin les ales...

Quantes vegades la gent et vol tallar les ales?
No només a tu, si no també als teus desitjos, somnis...
Els que em coneixeu ja sabeu que no m'agrada generalitzar però aquest cop toca. A qui no li han volgut tallar un somni i li han dit: "toca de peus a terra!"?

En els meus 22 anys de vida he conegut a gent increïble, amb somnis increïbles, i com ha resultat vides increïbles. Hi ha gent que va néixer pràcticament amb una mà al davant i una altra al radera i ha aconseguit els seus objectius. Objectius que estaven molt lluny de les seves possibilitats inicials. En aquesta vida és obvi que no hi ha quasi res impossible. 
La gent que et talla les ales no es que no t'estimi o et vulgui mal, simplement tenen por de que et piquis els dits, tinguis un daltabaix, o et fotis una bona llet! Però i? Què passa si et surt malament? T'enfonsaràs o t'aixecaràs? Si t'enfonses, deixa-ho corre i queda't a casa! Si t'aixeques, surt de casa i aprofita cada caiguda per aprendre més i més. Les ales només te les tallaran si tu et deixes!

Aplique-vos-ho a tots els àmbits: Marxar d'erasmus, canviar de feina, marxar a treballar a l'estranger, començar una carrera, començar un negoci, començar una nova vida...


Un exemple real?



Molt bona setmana a tots!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada