Translate

divendres, 8 de març del 2013

el somnis no entenen d'edat


Avui tornava de l'universitat amb la ràdio posada i en un programa sortejaven una entrada al concert de Carly Rae Jepesen i entrada al camerino per conèixer-la personalment.
La qüestió es que li ha tocat a una noia, que s'ha posat a plorar de l'emoció ja que era el seu somni.

Tot això m'ha fet pensar que sempre tenim algun somni, alguna cosa que ens fa il·lusió, que ens fa llevar-nos al matí amb un somriure. 
Per tant els somnis són el que ens fan fer tantes i tantes coses. Per mi els somnis són imprescindibles, són els que ens fan superar dia rere dia, per millorar, per pujar un esglaó més. Els somnis són la font de la motivació. Trobo que és essencial a les nostres vides. Recordo una altra entrada que vaig fer ja fa un temps, on parlo de la motivació.

Tenir somnis és salut. Els somnis són capaços de fer amb un tot allò que es proposi. Et fan sortir de casa i lluitar per allò que més desitges. Ja no parlo a nivell professional si no en tots els ambits.
Un somni pot ser una situació de futur

Un somni pot ser tenir un gos
Un somni pot ser anar a Indonesia
Un somni pot ser ser pilot
Un somni pot ser viure tranquil
Un somni pot ser tenir una casa digne
Un somni pot ser aprendre noves llengües
Un somni pot ser l'amor d'una persona
Un somni pot ser tenir feina d'allò que vols ser
Un somni pot ser tenir un fill
Un somni pot ser crear una empresa
Un somni pot ser conèixer algú
Un somni pot ser ser llicenciat
Un somni pot ser tenir un objecte
Un somni pot ser viure en un veler
Un somni pot ser independitzar-se
Un somni pot ser tot allò que tu vulguis
Un somni pot ser la teva raó de viure

Qui connecta el somni amb la realitat només es un mateix i per tant això vol dir que els somnis es poden arribar a complir si un  posa de la seva part i lluita. 
Clar que hi ha milions de factors que poden intervenir, però tornant a l'exemple amb que he començat el post. Creieu que si la noia no hagués trucat a la ràdio, sabent que hi havia milers de persones fent-ho, ho hauria aconseguit? Clar que no! Ho ha aconseguit perque hi creia. Si no directament no hauria trucat i el somni no s'hauria convertit en realitat.


Els somnis no entenen d'edat, qualsevol persona pot tenir somnis i convertir-los en realitat tant si tenen 15 com 85 anys. Ja hem dit que hi ha factors i factors... Però si no es somia, que hem de fer?
Tot això em recorda a un anunci publicitari que segurament molts de vosaltres ja l'haureu vist i si no ho heu fet, mireu-lo, és molt recomanable!


Espero que no hagi ofès a algú que no tingui somnis, si més no espero haver-lo motivat una mica més per somiar.




Que tingueu tots molt bon cap de setmana!







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada